Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
cebula | 2 szt |
bulion | 6 szkl |
marchew | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
sherry | 3 łyżki |
sól | |
cielęcina | 40 dag z łopatki |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
cebula | 2 szt |
bulion | 6 szkl |
marchew | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
sherry | 3 łyżki |
sól | |
cielęcina | 40 dag z łopatki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: