jajka faszerowane

jajka faszerowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    10
  • majonez

    1
  • musztarda

    1
  • szczypior cienki

    1
  • sól, pieprz

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo następnie studzimy.
Obrane kroimy na połówki, wyjmujemy żółtko.
żołtka rozgniatamy widelcem, dodajemy majonez, musztarde, szczypior, doprawiamy do smaku.
Połowki jajek faszerujemy masą ( może być przeciśnięta przez worek w ładny wzór)
smacznego

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

cukiereczek

04.08.2010 07:52
Na śniadanie lub kolację pycha

mehia

26.07.2010 08:07
szkoda, że bez fotki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat