Składniki:
mięso indycze | 1 kg |
włoszczyzna | 1/2 pęczka |
cebula | 2 szt |
czosnek | 2-3 ząbki |
sól | 1-2 łyżki |
pieprz | 1/2 łyżki |
rosół drobiowy | 2-3 litry |
cytryna | 2-3 szt |
natka pietruszki | 1 garść |
papryczka chili | 2 szt |
mięso indycze | 1 kg |
włoszczyzna | 1/2 pęczka |
cebula | 2 szt |
czosnek | 2-3 ząbki |
sól | 1-2 łyżki |
pieprz | 1/2 łyżki |
rosół drobiowy | 2-3 litry |
cytryna | 2-3 szt |
natka pietruszki | 1 garść |
papryczka chili | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: