Składniki:
mięso mielone | 50 dag |
kajzerka | 1 szt |
jajko | 1-2 szt |
czosnek | 2 zabki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
pieczarki | 20 dag |
ser żółty | 10 dag |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyzka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
olej do smażenia |
mięso mielone | 50 dag |
kajzerka | 1 szt |
jajko | 1-2 szt |
czosnek | 2 zabki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
pieczarki | 20 dag |
ser żółty | 10 dag |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyzka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: