Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIECZONY BANAN Z MIODEM

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

banan 1 szt
płatki migdałowe 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZONY BANAN Z MIODEM

Banana ze skórką przekrój na pół.Połówki połóż miąższem do dołu na foremce aluminiowej do pieczenia.Piecz w piekarniku lub na grillu około 8 minut.Przewróć je i posyp płatkami migdałowymi.Piecz jeszcze 5 minut.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona45 06.07.2011 16:27
pyszne
Ania67 04.02.2011 11:03
Pycha
Natalia/tubisiek 03.02.2011 09:49
bardzo smaczny jest taki banan :)
novita23 02.02.2011 21:18
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak