Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowe wisniowe delicje

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

herbatniki
galaretka wiśniowa 2
dżem wiśniowy 2
polewa czekoladowa 1

Przepis i sposób przygotowania na: domowe wisniowe delicje

Galaretki rozpuszczamy w 0,75 l wody. Po rozpuszczeniu odkładamy w zimne miejsce, az nam zacznie tezec. Nastepnie mieszamy ja z dzemem i wkladmy do lodowki. Na blaszce wylozonej papierem do pieczenia ukladamy herbatniki. Polewamy je galaretka, a nastepnie polewa czekoaldowa. Chowamy do lodowki na 30min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 10.07.2012 23:04
fajny przepisik :)
edyta44 20.02.2011 12:12
no i super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak