Składniki:
wywar mięsny | 1,5 L |
ziemniaki | 4-5 szt |
kiełbasa zwyczajna | 20 dag |
cebula | 2 szt |
tłuszcz | |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
żur kiszony z żytniej mąki | |
sól | |
pieprz | |
czosnek | |
Majeranek suszony Prymat |
wywar mięsny | 1,5 L |
ziemniaki | 4-5 szt |
kiełbasa zwyczajna | 20 dag |
cebula | 2 szt |
tłuszcz | |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
żur kiszony z żytniej mąki | |
sól | |
pieprz | |
czosnek | |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: