Przepis i sposób przygotowania na: Żurek
Podawać najlepiej w miseczkach chlebowych z jajkiem. Posypać majerankiem.
kiełbasa biała | 5 sztuk surowej |
włoszczyzna | 1 sztuka |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 sztuk |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
woda | 3 litra |
zakwas na żur | owsiany |
czosnek | 1 ząbek w łupinie |
Chrzan śmietankowy Smak | 1 łyżeczka czubata |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
śmietana 30% | 1/4 szklanka |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: