Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupka dyniowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dynia 1 kg
cebula 1 sztuka
oliwa 2 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
feta do smaku
Imbir mielony Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupka dyniowa

Dynie pokroić i ugotować do miękkości. Cebulkę posiekaną przesmażyć chwilę na oliwie i dodac dynię i przyprawy. Zmixować blenderem na puree i dodać przed podanie pokrojoną fetę do ciepłej zupki!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 21.12.2013 19:42
mniam super
Pietruszka 15.10.2013 19:49
fajna zupa
Rafał10 18.11.2012 10:12
mniam ! Jesienny smak :)
Megi 18.11.2012 09:00
uwielbiam:-)
Megi 18.11.2012 09:00
uwielbiam:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak