Składniki:
woda | 1,5 litra |
masło | 3 dkg |
sól | do smaku |
grzyby | 40 dkg |
cebula | 10 dkg |
mąka | 3 dkg |
śmietanka | 200 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
posiekany koperek | 1 łyżka |
włoszczyzna | 20 (bez kapusty) |
natka pietruszki | 1 łyżka |
woda | 1,5 litra |
masło | 3 dkg |
sól | do smaku |
grzyby | 40 dkg |
cebula | 10 dkg |
mąka | 3 dkg |
śmietanka | 200 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
posiekany koperek | 1 łyżka |
włoszczyzna | 20 (bez kapusty) |
natka pietruszki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: