Zupa z tortellini

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kości kulinarne

  • masło

    2 łyżki
  • sól

  • włoszczyzna

    20 (bez kapusty)
  • tortellini

    1 opakowanie
  • ser topiony

    15 (cheddar)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kości obgotowujemy, dodajemy włoszczyznę. Kiedy będzie miękka dodajemy utarty ser z masłem, ugotowane wcześniej pierożki tortellini. Doprawiamy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat