Przepis i sposób przygotowania na: zupa z rucoli
3.Tymczasem na teflonowej patelni usmaż boczek na brąz.
4.Krem ogrzewaj krótko.Dopraw do smaku solą i pieprzem.
5.Przelej zupę do miseczek i udekorować plasterkami boczku.
masło | 20 gram |
szalotka | 3 drobno posiekane |
ząbek czosnku | 1 przeciśnięty przez praskę |
bulion warzywny | 350 ml |
rukola | 150 gram |
ziemniaki ugotowane | 450 gram |
bekon | 100 gram |
śmietana | 125 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: