Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Zupa z rabarbaru

Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar
20 dag
śliwki suszone
25 dag
śmietana
2/3 szklanki
skórka z cytryny
1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z rabarbaru

Śliwki namoczyć na kilka godzin w wodzie. Rabarbar opłukać, pokroić w kostkę, zalać wodą i ugotować razem ze śliwkami i skórką z cytryny, następnie przetrzeć przez sitko, doprawić śmietaną i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 25.01.2014 15:39
to może być bardzo ciekawy smak
Iwusia 03.08.2011 23:27
bardzo ciekawy przepiski :)
pioge7 20.03.2011 11:57
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak