Składniki:
krewetki duże | 200 g |
kapusta pekińska | 1 sz (mała) |
marchewki | 2 szt |
por (biała część) | |
szalotka | |
masło | 1 łyżeczka |
bulion | 1 l (krewetkowy) |
trawa cytrynowa | 1 szt |
ryż jaśminowy | 4 łyżki |
natka pietruszki | |
sól i pieprz |
krewetki duże | 200 g |
kapusta pekińska | 1 sz (mała) |
marchewki | 2 szt |
por (biała część) | |
szalotka | |
masło | 1 łyżeczka |
bulion | 1 l (krewetkowy) |
trawa cytrynowa | 1 szt |
ryż jaśminowy | 4 łyżki |
natka pietruszki | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: