Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku II, odc. 44: Filet z dorsza w sosie grejpfrutowym
Kroki postępowania





filet z dorsza | 300 g |
sok z grejpfrutów czerwonych | 200 ml |
grejpfrut zielony | 1 szt. |
bulwa słonecznika | 4 szt. |
szalotka | 1 szt. |
wino białe wytrawne | 70 ml |
olej | 20 ml |
cukier | 20 g |
masło | 50 g |
Koperek suszony Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: