Składniki:
wywar warzywny | 1,5 L |
fasolka szparagowa | 40 dag |
ziemniaki | 4 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 lyzki |
śmietana 18 proc | 2/3 szkl |
mąka pszenna | 1-2 łyżka |
natka pietruszki | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa do zup |
wywar warzywny | 1,5 L |
fasolka szparagowa | 40 dag |
ziemniaki | 4 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 lyzki |
śmietana 18 proc | 2/3 szkl |
mąka pszenna | 1-2 łyżka |
natka pietruszki | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa do zup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: