Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasolką szparagową
Przepis z bloga: rng kitchen.
bulion warzywny | 1,5 l |
żółta fasolka szparagowa | 400 g |
ziemniaki | 4 szt. |
marchew | 2 szt. |
korzeń pietruszki | 1 szt. |
seler | 1/2 szt. (mały) |
por | 1 szt. (biała część) |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta (duża) |
czubrica zielona | 1 łyżeczka |
koperek | 1/2 pęczka |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: