Składniki:
oliwa | 2 łyżki |
wywar z warzyw | 1 litra |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
fasola szparagowa | 225 gram |
szczypior | 1 pęczek |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
fasola | 350 ugotowana |
oliwa | 2 łyżki |
wywar z warzyw | 1 litra |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
fasola szparagowa | 225 gram |
szczypior | 1 pęczek |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
fasola | 350 ugotowana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: