Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z brukselki i kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 80 dag
brukselka 1/2 kg
kapusta biała 1/2 główki
koper świeży
śmietana 18 proc
marchew 2 szt
sól
pieprz
cukier
ziemniaki 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z brukselki i kapusty

ugotować żeberka,obrać z mięsa i dołożyć je do wywaru
brukselke,ziemniaki i kapuste pokroić,marchew zetrzeć na tarce
warzywa włożyć do wywaru i ugotować do miękkości,doprawić
na koniec dolać śmietane i dołożyć koperek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 01.03.2014 11:07
bardzo ciekawa propozycja
pestka 21.10.2013 08:32
bardzo smaczna zupa
dorotka0000025 15.10.2013 11:21
wyglada smakowicie
Ela15 28.09.2013 10:25
świetna zupka
RenataZ-et 26.09.2013 23:40
super zupa
Margo1 24.09.2013 09:42
moja ulubiona
Ewelina38 03.05.2013 23:05
uwielbiam tego tupu zupki
Dorian 30.04.2013 22:20
super smaczna zupka
JaPaqc 20.03.2013 19:11
nigdy nie jadłem takiej zupy
Emiliozo 24.02.2013 23:17
świetna zupa z tymi warzywami
Wafelek2601 01.02.2013 15:46
Pyszna i pożywna zupka
Rafał10 11.11.2012 10:31
mniam mniam! to coś dla mnie!
Dorota37 10.11.2012 14:52
apetyczna
Silver Teaspoon 10.11.2012 12:41
pyszna musi być
Beata23 10.11.2012 12:19
Mniam, uwielbiam brukselkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak