Składniki:
500 g brukselki | |
2 l wody | |
2 łodygi selera naciowego | |
2 marchewki | |
1 korzeń pietruszki | |
1 cebula | |
pęczek koperku | |
mały kubek jogurtu naturalnego | |
125 g drobnego makaronu | |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy |
500 g brukselki | |
2 l wody | |
2 łodygi selera naciowego | |
2 marchewki | |
1 korzeń pietruszki | |
1 cebula | |
pęczek koperku | |
mały kubek jogurtu naturalnego | |
125 g drobnego makaronu | |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: