zupa z borowików

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • włoszczyzna

    4 łyżki
  • Makaron kolanka

    4 łyżki
  • śmietana 12%

    2 łyzki
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    2 łyzki
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • borowiki

    2 łyżki
  • bulion

    1 kostka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Włoszczyznę z kostką zagotować,a grzybki pokroić i wrzucić do wywaru. Dodać makaron, doprawić do smaku i podbić śmietaną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mamusia1 16.10.2013 08:30
wspaniałości
Beata73 22.10.2012 14:50
wspaniała i aromatyczna zupka
Beata73 22.10.2012 14:50
wspaniała i aromatyczna zupka
Beata73 22.10.2012 14:50
wspaniała i aromatyczna zupka
Beata73 22.10.2012 14:50
wspaniała i aromatyczna zupka
karolina1869 25.05.2012 17:05
pycha
Beata73 26.03.2012 19:18
delikatna!
Beata73 26.03.2012 19:18
delikatna!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat