Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
mięso wieprzowe
30 dag ( z koscią) -
ziemniaki
3 szt -
marchewka
1 szt -
pietruszka
1 szt -
seler
1/4 szt -
cebula czerwona
0,5 szt -
cebula biała
0,5 szt -
fasola czerwona z puszki
0,5 puszki -
kukurydza konserwowa
0,5 puszki -
Liść laurowy suszony Prymat
3 szt -
natka pietruszki
-
sól do smaku
-
pieprz
do smaku -
sos sojowy
do smaku
Przepis i sposób przygotowania Zupa warzywna z fasolą i kukurydzą
Kroki postępowania





Przyprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.
Komentarze (0)