Zupa szpinakowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mro?ony szpinak

    50 dag
  • ?mietana 30 %

    10 dag
  • czosnek

    1 z?bek
  • mas?o

    2 ?y?ki
  • m?ka

    1 ?y?ka
  • mas?o

    2 ?y?ki
  • sól

  • pieprz

  • jajka

    4
  • t?uszcz do sma?enia

  • schab bez kości

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak lekko podgrzewa?, a? si? rozpu?ci. Doda? sól, pieprz i roztarty czosnek. Wla? ?mietan? wymieszan? z m?k?. Schab pokroi? w drobne paski, podsma?y?, doda? do zupy. Na wierzchu u?o?y? sadzone jajko.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat