Przepis i sposób przygotowania na: Zupa szczawiowa
Kroki postępowania
Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić na talerzu, następnie zalać gorącą zupą, ziemniakami podawać na drugim talerzu.
szczaw | 2 garście |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1/2 sztuki |
seler | 1 plaster |
lubczyk świeży | 1 mała gałazka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
margaryna | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 12% | 2 łyżki |
kiełbasa śląska | 1 sztuka |
ziemniaki | 1 kg |
jajko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: