Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

zupa rybna

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba
150 g
włoszczyzna
50 g
marchew
50 g
cebula
20 g
ryż
30 g
tłuszcz
5 g
natka pietruszki
2 g
sól
Sklep Prymat
Liść laurowy suszony Prymat
Sklep Prymat
ziele angielskie
Sklep Prymat
gałka muszkatołowa
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zupa rybna

Rybę oczyścić, opłukać, podzielić na porcje, zalać zimną wodą, posolić i gotować. Dodać rozdrobnioną włoszczyznę i cebulę- wlać olej. Ugotowaną rybę wyjąć, a do bulionu dodać przyprawy i ugotować na nim ryż. Rybę ułożyć na talerzu, zalać zupą i posypać drobno pokrojoną natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BozenA 20.11.2011 12:37
super
BozenA 20.11.2011 12:37
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak