ZUPA PIECZRKOWA KREMOWA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarek

    30 dag
  • śmietana

    3 łyżki
  • cebula

    1
  • masło

    2 łyżki
  • parmezan

    4 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rosół wołowy przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Pieczarki oczyścić, pokroić. Cebulę posiekać. Pieczarki i cebulę podsmażyć na maśle (ok. 5 minut). Połączyć z Rosołem i śmietaną, zagotować. Zmiksować. Chleb pokroić w kostkę, zrumienić na oleju. Grzanki posypać serem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
byMJ 28.09.2011 16:31
smaczne
Barbara55 13.09.2011 15:23
mniam chętnie bym zjadł taką zupę
kielcok1 05.07.2011 17:07
lubię taką zupę
rakow2 15.03.2011 15:58
smaczna zupa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat