Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA PIECZARKOWO-KOPERKOWA
Kroki postępowania
SMACZNEGO!!!!!
pieczarki | 300 g |
koper świeży | 2 garście |
marchew | 1 szt |
ziemniaki | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | kawałek |
seler nać | do smaku |
śmietana | 2-3 łyżki |
cebula | 1 szt |
oliwa | 2-3 łyżki |
sól | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Bulion grzybowy | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 2-3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: