Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa z kolankami

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 25 dag
cebula 1 sztuka
Bulion grzybowy
sól
skrzydełka 2 sztuki
śmietana 18 proc 1 kubeczek
Makaron kolanka 300 gram
pieprz
włoszczyzna

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa z kolankami

WYKONANIE:)

Ugotować skrzydełka z włoszczyzną dodać bulion grzybowy wlać do garnka dodać rozprowadzoną z odrobiną wody zupę w proszku i dotować około 7 minut. W tym czasie pieczarki drobniutko pokroić i podsmażyć z pokrojoną cebulką na tłuszczu i dodać do zupy. Doprawić pieprzem i śmietanką.
Ugotować kolanka.
Na talerze nakładać makaron i wlewać zupę, dekorować śmietanką.

SMACZNEGO:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorrota 19.04.2014 12:21
genialna zupka;)
Marlenka.S 27.12.2013 13:55
fajnie wygląda, do wypróbowania przepis
Joannasz3190 27.12.2013 10:25
Pyszności :)
Megg 27.12.2013 10:15
smaczna taka zupka
Monia 27.12.2013 09:36
Wygląda pomysłowo :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak