Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa na barzanncie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Barzant 1 sztuka
pieczarki 300 gram
marchewka 2 sztuki
kasza jęczmienna 1szklanka
masło 2 łyżki
śmietana 4lyzki
sól do smaku
pieprz do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
koperek 2 lyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa na barzanncie

Mięso zalewamy 2 litrami wody i gotujemy. Dodajemy starta na tartce marchew. Pieczarki dokładnie myjemy, obsmażamy na maśle dodajemy do rosołu. gotujemy . Dodajemy kasze i mieszamy . gotujemy do miękkości. Dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku. Posypujemy koperkiem,.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak