Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa.....
w osobnym garnku gotujemy makaron w osolonej wodzie. Gotową zupę nalewamy do talerza dodajemy makaron i posypujemy świeżą natką pietruszki.
bulion warzywny | 2 litry |
pieczarki | 60 dag |
cebula | 2 szt. |
marchew | 2 szt. |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
śmietana 12% | 0,5 szkl. |
mąka | 1 łyżka |
Makaron kolanka | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: