Składniki:
fasola Jaś | 1 szkl |
wywar z kości wieprzowych | 1,5 l |
papryka czerwona | 40 dag |
pomidory | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
przyprawa chilli | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
fasola Jaś | 1 szkl |
wywar z kości wieprzowych | 1,5 l |
papryka czerwona | 40 dag |
pomidory | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
przyprawa chilli | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: