Składniki:
cebula | 10 dag |
masło | 4 dag |
migdały | 3 dag |
kremówka | 1/2 l |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
tarty chrzan | 2 łyżki |
pieprz, sól | do smaku |
bulion | 1 mięsny |
papryka czerwona | 50 dag |
cebula | 10 dag |
masło | 4 dag |
migdały | 3 dag |
kremówka | 1/2 l |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
tarty chrzan | 2 łyżki |
pieprz, sól | do smaku |
bulion | 1 mięsny |
papryka czerwona | 50 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: