Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ogonowa po węgiersku
Kroki postępowania
Można dodać do każdego talerza po łyżce kwaśnej gęstej śmietany.
ogon wołowy | 2 szt. |
papryka czerwona | 1 duża |
cebula czerwona | 1 duża |
marchewka | 2-3 średnie |
seler | 1/2 średniego |
ziemniaki | 1/2 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kminek mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
papryka mielona | 1-2 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
czosnek | 2 ząbki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: