Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa krem-pieczarkowa

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rosół 1 l
pieczarki 30 dag
marchew 1 sztuka
cebula 1 sztuka
szczypiorek 1 pęczek
serek topiony ziołowy 1 bloczek
masło 1 1/2 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem-pieczarkowa

Pieczarki, marchew i cebulkę drobno kroimy, podsmażamy delikatnie ma maśle. Całość dusimy do miękkości. Miksujemy. Dodajemy serek i mieszamy lub nadal miksujemy by całkowicie się rozpuścił. Zupę doprawiamy do smaku. Podajemy z posiekanym szczypiorkiem, grzankami, groszkiem ptysiowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaDD 14.05.2013 14:36
ale mam na nią ochotę !!!!!!!
V_kuchareczka 14.05.2013 07:55
na pewno jest pyszna
natii3624 13.05.2013 23:33
Wygląda rewelacyjnie. A spakuje pewnie jeszcze lepiej! :)
Fiffi 13.05.2013 23:01
bardzo lubię zupę pieczarkową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak