Składniki:
Główne
kalafior | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbki |
cebula | 2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 300 ml |
woda | 1 litr |
kostka rosołowa | 3 sztuka |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
Dodatki
koperek | |
chleb | |
wędlina |
kalafior | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbki |
cebula | 2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 300 ml |
woda | 1 litr |
kostka rosołowa | 3 sztuka |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
koperek | |
chleb | |
wędlina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: