Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa krem z fasolki szparagowej

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 500 gram
marchewka 2 sztuki
bulion drobiowy 0,5 litra
natka pietruszki
śmietana
Imbir mielony Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem z fasolki szparagowej

Fasolkę szparagową i marchewkę blanszować. Do garnka wlać 0,5 litra bulionu warzywnego/ rosołu. dodać zblanszowane warzywa i gotować do miękkości. Dodać natkę pietruszki, doprawić solą, imbirem i pieprzem. Podawać z kleksem "śmietany".

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 05.07.2015 10:32
Dobra zupka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak