Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa
Koperek umyć i drobno poszatkować dodać do zupy
Śmietanę wymieszać z łyżką mąki i zagęścić nią zupę.
Przyprawić solą i pieprzem.
skrzydełka kurczaka | 4 sztuki |
woda | 1,5 litra |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler mały | 1 sztuka |
koper świeży duży | |
kwaśna śmnietana | 100 g |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
ziemniaki | 6 sztuk |
makaron ryżowy | 1/3 szklanki |
por (biała część) | 1 sztuka |
sól do smaku | |
mąka | 1 łyża |
cebula | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: