zupa klasztorna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    2 szt.
  • pietruszka

    1 szt.
  • seler

    1/4 szt.
  • fasola

    25 dkg
  • suszone zioła

    2 łyzki
  • śmietana

    1 łyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasole namoczyć i ugotować, dodać pokrojone jarzyny i doprawić do smaku. Na końcu dać zioła i śmietanę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Grażyna13 05.07.2012 09:14
Lubie fasolową
Beata73 31.07.2010 14:18
super...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat