Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jarzynowa z kaszą
Kroki postępowania




Przed podaniem zupę posypać posiekaną natką pietruszki.

żeberka wieprzowe | 30 dag |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 0,5 szt |
seler | 0,4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
por | 0,5 szt |
ziemniaki | 25-30 dag |
kapusta biała | 5 dag |
kasza jęczmienna | 2 łyżki |
śmietana | 0,5 szkl |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
starta gałka muszkatołowa | do smaku |
natka pietruszki | siekana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: