Składniki:
wywar z kurczaka | 1,5 l |
kalafior | 1 mały |
groszek konserwowy | 100 g |
orzechy włoskie | 9 sztuk |
śmietana | 100 ml |
mąka | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
strąki papryki | 3 sztuki |
wywar z kurczaka | 1,5 l |
kalafior | 1 mały |
groszek konserwowy | 100 g |
orzechy włoskie | 9 sztuk |
śmietana | 100 ml |
mąka | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
strąki papryki | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: