Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa jarzynowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wywar drobiowy lub wieprzowy 2-3 litry
warzywa mrożone 1 opakowanie
ryż 0,5 szklanki
mięso z wywaru

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jarzynowa

Kroki postępowania

1
Warzywa jesli są świeże umyć. Jeśłi mrożone wystarczy wybrać ulubioną mieszanke. NIe podaje dokładmnie ile czego bo to zależy co kto lubi. U mnie jsts sporo kalafiora, marchewka, por, brukselka, groszek
Krok 1 - Zupa jarzynowa foto
2
Mięso z wywaru oddzielić od kości.
Krok 2 - Zupa jarzynowa foto
3
Do dywaru wrzucić przygotowane warzywa, dodać ryż.
Krok 3 - Zupa jarzynowa foto
4
GGotować do miękkości. Pod koniec gotowanie dodac koperek. Może być swieży lub suszony albo mrożony i mięso.
Krok 4 - Zupa jarzynowa foto
5
Smacznego :)
Krok 5 - Zupa jarzynowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 23.01.2014 10:16
pyszna zupka:-)
Motorek 01.09.2013 11:12
lubię takie zupy
erym 12.08.2013 08:53
prosta i pyszna. czesto taka jem u mamy.
Ada-Gaba 01.07.2013 22:27
jedna z ulubionych
Dorota59 01.05.2013 14:39
taka zupka to bomba witaminowa
gosia56 27.03.2013 20:41
napewno pyszna taka zupka
Marta17 26.03.2013 20:28
bardzo lubię taką zupkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak