Przepis i sposób przygotowania na: Zupa grzybowa kasztelańska
Kroki postępowania


Dodajemy pokrojone grzyby i gotujemy kolejne 15 minut. (jeśli smak zupy jest mało grzybowy można dodać kostkę grzybową, rozpuścić w zupie, wymieszać).



Zupa grzybowa przygotowana na bazie borowików, z dodatkiem czerwonego wina. Wprost wymarzona na wigilijną kolację lub jako pierwsze danie świątecznego obiadu. Polecam!
Dodajemy pokrojone grzyby i gotujemy kolejne 15 minut. (jeśli smak zupy jest mało grzybowy można dodać kostkę grzybową, rozpuścić w zupie, wymieszać).
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: