Zupa Grochowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kości schabowe

    2 szt.
  • żeberka wędzone

    05 kg.
  • groch

    0.5 kg
  • włoszczyzna

    1
  • ziemniaki

    8-10 szt.
  • Liść laurowy suszony Prymat

    3-4 szt.
  • ziele angielskie

    3-4 szt.
  • sól i pieprz

  • Pieprz ziołowy mielony Prymat

  • Chili pieprz cayenne mielone Prymat

  • majeranek

    1 opak.
  • zupa w proszku

  • kiełbasa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wszystkie składniki gotujemy do miękkości.Pod koniec gotowania zagęszczamy zupą grochową z torebki smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Lakiluzer 05.12.2015 14:45
Dobre na chłodne dni

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat