Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA CHLEBOWA WYTRAWNA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosolu drobiowego 1 litr
wina czerwonego 2 1/2 łyżki
sera żółtego stratego 6 dag
masła 1 łyżka stołowa
cukier
chleb razowy 9 dag

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA CHLEBOWA WYTRAWNA

Bardziej wytrawna wersja zupy z chleba:)
Chleb razowy pokroić w kostkę, obsmażyć na maśle i wrzucić do rosołu. Wlać wino, posypać tartym serem. Dodać cukier lub kieliszek karmelu (lepiej) co daje lepszy smak i ładniejszy kolor. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barb01 28.02.2014 23:30
dziękuję:)
Rafał3 20.03.2013 19:56
uwielbiam super i polecam
Boska_Agatka 20.03.2013 19:53
świetna sprawa polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak