Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cebulowa na ostro

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 30 dag
rosół z kury Kucharek 1 kostka
mąka 3 łyżka
masło 2 łyżki
włoszczyzna 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowa na ostro



Cebulę kroimy w cienkie plasterki i podsmażamy na maśle. Dodajemy kostkę rosołową i zalewamy cebulę wodą.

Gotujemy na małym ogniu przez 15 minut. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak