Składniki:
wywar mięsny | 2 l |
buraki czerwone | 5 szt |
cebula biała | 1 szt |
ziemniaki | wedle uznania |
olej | 2 łyżki |
ocet | 3 łyżki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wywar mięsny | 2 l |
buraki czerwone | 5 szt |
cebula biała | 1 szt |
ziemniaki | wedle uznania |
olej | 2 łyżki |
ocet | 3 łyżki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: