Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żółta fasola do obadu

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 40 dkg
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
masło klarowane 3 łyżki
woda 1 litr
sól do smaku
przyprawa do potraw Kucharek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Żółta fasola do obadu

Fasolkę szparagową żółtą obrać z końcówek i umyć .Ugotować w lekko osolonej wodzie około 10 do 15 minut.Odlać wodę ,na patelni roztopić masło klarowane.Przełożyć fasolkę i podsmażyć na złoty kolor,posypać bułką tartą i przyprawą kucharek.Podawać do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak