Składniki
kostka
g
kg
gramów
mała łyż.
gniazd
mała puszka
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
fasolka szparagowa
150 g -
filet z dorsza
400 g -
białko
2 -
kolendra posiekana
-
ocet jabłkowy
250 ml -
woda
250 ml -
cukier
255 g -
ogórek zielony
2 -
szalotka
1/2 -
Bułka tarta klasyczna Prymat
-
jogurt gęsty
200 ml -
papryka marynowana
-
olej do smażenia
-
Przyprawa curry orientalna Prymat
-
Gorczyca biała cała Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku VI: Kotleciki rybne z fasolką szparagową i piklami, odc. 22
Kroki postępowania




Podajemy z domowymi piklami, marynowaną papryką i jogurtem naturalnym.
Komentarze (0)