Zimny klopsik jako przekąska.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone wieprzowo-wołowe

    50 dag
  • cebula

    1
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

  • Majeranek suszony Prymat

  • bułka tarta pikantna

  • jajko

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso wyłożyć do miski, wbić jajko. Cebulę pokroić w kostkę i troszkę podsmażyć, dodać do mięsa. Wszystko wyrobić z przyprawami, bułką tartą i jajkiem. Uformować małe klopsiki i usmażyć na oleju lub smalcu. Bardzo smaczne na zimno jako przekąska np. do sałatki warzywnej.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
EWI 17.07.2013 13:06
mniam mniam
Wacław 06.11.2012 10:10
smaczna przekąska :)
Izabela/bella81 06.10.2012 19:42
dobre jako przekąska do wódki ;p
eliza135 05.10.2012 08:43
na zimno jeszcze nie jadłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat