Zielony koktajl z jarmużu i natki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jarmuż

    2 garście
  • natka pietruszki

    1/2 pęczka
  • seler naciowy

    1 szt
  • pomarańcza

    1/2 szt
  • imbir

    2 plastry
  • sok z cytryny

    1/2 szt
  • woda mineralna

    150 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa myję. Pomarańcza obieram i dzielę na mniejsze części. Plastry imbiru wkładam w całości.

Selera kroję na mniejsze części. Pietruszkę również kroję na mniejsze kawałki.

Wszystkie składniki przekładam do blendera. Dodaję sok z cytryny oraz wodę mineralną.

Całość dokladnie blenduję.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krystyna32 03.02.2017 08:04
samo zdrowie
agaK. 02.02.2017 20:51
Bardzo zdrowy, dużo żelaza i nie tylko, ale uwaga bo moczopędny;)
olkaaa 02.02.2017 20:05
brzmi ciekawie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat